ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ είναι ένα εξειδικευμένο κέντρο εκμάθησης της γαλλικής γλώσσας. Η υπεύθυνη του κέντρου, Ζωή Ανεστοπούλου, είναι πτυχιούχος της Γαλλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνεργάτης του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της διδασκαλίας της Γαλλικής ως ξένη γλώσσα.

Οι διδάσκοντες του κέντρου, έλληνες και γάλλοι, είναι πτυχιούχοι στον τομέα της διδασκαλίας της γαλλικής ως ξένη γλώσσα.

Τα μαθήματα, που προσαρμόζονται πάντα στις ηλικίες και στις γνώσεις των μαθητών, προετοιμάζουν για τις εξετάσεις  του Γαλλικού Υπουργείου Παιδείας, του DELF και του DALF, του Πανεπιστημίου της Σορβόννης (Sorbonne) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Παρισίων CCIP, όπως επίσης για τα ΤΕΣΤ αξιολόγησης γνώσης γαλλικής γλώσσας TEF-TCF.

Υπάρχουν τμήματα για όλες τις ηλικίες.

Τα παιδιά γίνονται δεκτά στο κέντρο μας, απο την ηλικία των 4 ετών και μπορούν να ενταχθούν στα τμήματα δημιουργικής απασχόλησης (4 εώς 6 ετών), όπου έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη γαλλική γλώσσα, μέσα απο δραστηριότητες, τραγούδια και χορό ή στα τμήματα μύησης στη γαλλική γλώσσα (απο 7 ετών). 

Για τους εφήβους και τους ενήλικες προτείνονται μαθήματα, εντατικά ή μη, για αρχαρίους, μέσους και προχωρημένους.

Αναλαμβάνουμε επίσης να καθοδηγήσουμε τους ενδιαφερόμενους στις αιτήσεις και εγγραφές των γαλλικών και γαλλόφωνων πανεπιστημίων.